Taptoe 2022

Stichting Nationale Feestdagen Waddinxveen presenteert op zaterdag 7 mei 2022 de allereerste editie van het muzikale Taptoe Spektakel. Een verrassend programma voor jong & oud bij Voetbalvereniging ASW. Reserveer snel je GRATIS tickets!

Datum

Zaterdag 7 mei 2022, aanvang: 19:00 uur.

Locatie

Voetbalvereniging ASW, Sniepweg 13e Waddinxveen.

Taptoe Spektakel 2022

Op zaterdag 7 mei 2022 vieren we de vrijheid tijdens de allereerste editie van het Taptoe Spektakel bij Voetbalvereniging ASW. De Stichting Nationale Feestdagen Waddinxveen verwelkomt u graag tijdens dit prachtige muzikale spektakel met de allerbeste muziekkorpsen uit héél Nederland en lokale verrassingen. Reserveer vandaag nog uw GRATIS tickets via onze website om dit evenement niet te hoeven missen.

Reserveer gratis uw tickets

Wilt u aanwezig zijn bij dit geweldige muzikale spektakel? Voor het Taptoe Spektakel kunt u GRATIS online kaarten reserveren. Zorg ervoor dat u de gereserveerde tickets uitgeprint meeneemt naar het evenement. Heeft u vragen over het reserveren van tickets? Dan kunt u via ons contactformulier een bericht sturen.

Programma

Op het sportpark van ASW staat een prachtige kleurrijke en muzikale line-up geprogrammeerd. De taptoe staat bol van klank, kleur en spektakel. Bezoekers worden vanaf 19:15 muzikaal ontvangen door de plaatselijke muziekvereniging Concordia. Vanaf 20:00 start de taptoe met landelijke toppers op het gebied van mars en show. Tussen de showoptredens door staan muzikale acts en de avond sluit rond 22:15 met een grootse finale. Van de deelnemers doen vier korpsen mee aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade waar bands vanuit de hele wereld strijden om medaille plaatsen.

In volgorde treden de volgende korpsen op met hun showoptreden. In totaal treden meer dan 250 muzikanten op tijdens de taptoe.

  • Jubal Dordrecht (WMC deelnemer)
  • Amantius Den Bosch
  • Showband Urk (WMC deelnemer)
  • Red Heackle Pipe band Antwerpen
  • Takostu Stiens (WMC deelnemer)
  • Exempel Empel (WMC deelnemer)
Taptoe waddinxveen 2022

© 2021 | Stichting Nationale Feestdagen Waddinxveen